Hoe maakt iCt het verschil voor onze patienten?

Bekijk de video
Sluit video

ONZE MISSIE

Ons ziekenhuis telt elk jaar bijna 400.000 patiëntencontacten. Meer dan 3700 mensen werken de klok rond om iedereen een gepaste behandeling te geven. Het ICT-team zorgt ervoor dat onze artsen, verpleegkundigen en paramedici beschikken over de meest moderne en hoogtechnologische systemen. Zo kunnen zij de best mogelijke zorg verlenen aan hun patiënten. Tegelijk omringen we patiënten met applicaties, portals en mobiele toepassingen, en verbeteren we hun zorgtraject.

Zo maken wij het verschil.

activiteiten

  • Medische IT

    Ons elektronisch patiëntendossier, Primuz, wordt volledig intern ontwikkeld en beheerd. Deze applicatie bezorgt onze artsen en verpleegkundigen niet alleen onmisbare data over al hun patiënten - de tool kan al die gegevens ook koppelen, uitwisselen en hergebruiken in functie van nieuwe diagnosetechnieken. IT in functie van een optimale medische ondersteuning dus.

  • Ondersteunende toepassingen

    Als je de medische apparatuur en de patiënten wegdenkt, is ons ziekenhuis natuurlijk ook gewoon een bedrijf als een ander. En dus hebben wij ook nood aan personeelsbeheer, financiën, logistiek, facilitair beheer, ... en aan een sterke ICT om die processen te beheren. Ook dat doen onze applicatiebeheerders.

  • Infrastructuur

    We beschikken over twee eigen datacenters, volledig redundant en volgens de meest recente standaarden. Onze opslagcapaciteit is zo goed als eindeloos en de snelheid en betrouwbaarheid van onze draadloze en bekabelde netwerken halen de hoogste cijfers. Zo verzekeren we continuïteit en performantie van ICT voor 3500 medewerkers.

  • Support

    Een ziekenhuis runnen is een complexe operatie. Wij vereenvoudigen die door processen te automatiseren en 24/7 support te bieden aan onze collega's. Zij kunnen altijd terecht bij onze supportmedewerkers die alles op alles zetten voor een gepast en snel antwoord.

Onze ambassadeurs

We zijn met zeventig, maar dat is nog lang niet genoeg. Zeker nu we steeds vaker samenwerken met andere ziekenhuizen en onze kennis en tools ook bij hen verankeren, groeit onze nood aan sterke nieuwe ICT-collega’s. Benieuwd of je in ons team past en of werken bij UZ Brussel iets voor jou is? Bekijk dan zeker de filmpjes van je toekomstige collega’s.

Onze vacatures

Hieronder vind je onze huidige lijst met openstaande vacatures. Zie je jouw ICT domein niet meteen staan maar denk je toch dat we best met jou in zee gaan? Vertel dan zeker waarom in een mailtje naar ictjobs@uzbrussel.be.